Skoči na vsebino
Domov » Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Uporaba spletne strani kapsula.si in njenih storitev je brezplačna. Z obiskom in uporabo se strinjate s spoštovanjem pravil in pogojev, ki so podrobneje opisani spodaj.

Zagotoviti morate, da ne boste uporabljali spletne strani kapsula.si za dejavnosti, ki so v nasprotju z zakoni Republike Slovenije ali s pravili, določenimi na spletni strani. Vsebine s spletne strani so namenjene izključno za osebno in nekomercialno uporabo. Prepovedano je kopiranje, razmnoževanje ali distribuiranje vsebin v komercialne namene brez ustrezne avtorizacije.

Objavljanje informacij pridobljenih na spletni strani kapsula.si v medijih je dovoljeno le z navedbo vira in povratno povezavo. Uporabljate lahko vsebine samo v osebne namene in morate spoštovati vsa opozorila in pravila uporabe.

Obvezujete se, da ne boste objavljali neprimernih ali nezakonitih vsebin. Za vsebino, ki jo objavite, ste osebno odgovorni.

Portal kapsula.si ne zagotavlja točnosti informacij in ni odgovoren za vsebino objav uporabnikov. Portal si pridržuje pravico do spremembe pravil kadarkoli brez obvestila. V primeru nestrinjanja s pravili, uporaba spletne strani ni dovoljena. Lastnik ima pravico omejiti dostop do vsebin spletne strani.