Skoči na vsebino
Domov » Li Quandisa: Naravna nega za intimno področje

Li Quandisa: Naravna nega za intimno področje

Li Quandisa
Li Quandisa

Li Quandisa je evropska znamka, ki se je v zadnjih letih specializirala za področje medicinskih pripomočkov. Ustanovili sta jo sestri Tamara in Sara. V sodelovanju z ginekologi so postale še bolj ozaveščene o težavah, s katerimi se srečuje velik delež žensk. Leta 2016 so predstavili svoje prvo negovalno intimno olje, ki postaja sinonim za naravno intimno nego.

Li Quandisa se osredotoča na naravne sestavine, ki nudijo številne koristi za intimno področje. Med najpomembnejšimi sestavinami, ki jih uporabljajo v svojih izdelkih, je črna kumina. Ta rastlina je v ljudski medicini zelo cenjena. Seme črne kumine je bogato z vitamini in minerali, kot so kalcij, fosfor, železo, baker in cink.

Med je prav tako ključna sestavina v njihovih izdelkih. Je eden najpogostejših dodatkov v kozmetiki zaradi svojih antibakterijskih lastnosti, sposobnosti vpijanja in ohranjanja vlage ter vsebnosti antioksidantov.

Damaščanska vrtnica, ki je znana po svoji izjemni kakovosti, aromi in zdravilnih lastnostih, je še ena izmed sestavin, ki jih Li Quandisa uporablja v svojih izdelkih. Na kožo deluje adstringentno, ima blago protimikrobno delovanje in neguje suho, zrelo in občutljivo kožo.

Li Quandisa se zavzema za naravno nego in ozaveščanje o pomembnosti skrbi za intimno področje. Z uporabo naravnih sestavin želijo zagotoviti najboljšo možno nego in zaščito za ženske po vsem svetu.

Li Quandisa Izdelki

Izdelki Li Quandisa:

Negovalno intimno olje

Negovalno intimno olje

Li Quandisa negovalno intimno olje je skrbno oblikovano z naravnimi sestavinami, ki kožo pomirjajo, vlažijo in ščitijo. Idealno za vsakodnevno uporabo, da ohranite svežino in udobje.

Intimno olje v darilni embalaži

Intimno olje v darilni embalaži (40ml)

Edinstvena darilna različica priljubljenega intimnega olja Li Quandisa. Elegantna embalaža naredi to olje popolno darilo za posebne priložnosti.

Intimno olje za dojenčke

Intimno olje za dojenčke

Nežno olje, posebej oblikovano za občutljivo kožo dojenčkov. Pomaga pri preprečevanju draženja in ohranja kožo mehko in navlaženo.

Intimno milo

Intimno milo (Intimate oil soap – 120ML)

Li Quandisa intimno milo je obogateno z naravnimi olji, ki čistijo brez izsuševanja. Milo je idealno za vsakodnevno uporabo, saj ohranja naravno pH ravnovesje kože.

Yoni jajčka

Yoni jajčka

Yoni jajčka so naravni kristalni izdelki, ki so namenjeni izboljšanju mišičnega tonusa in povečanju zavedanja intimnega področja. Pomagajo pri krepitvi mišic medeničnega dna in povečujejo občutljivost.

Darilni paketi

Darilni paketi

Li Quandisa darilni paketi so skrbno izbrana kombinacija izdelkov, ki so idealna darila za priložnosti, kot so rojstni dnevi, prazniki ali posebne priložnosti. Vsak paket je oblikovan z mislijo na nego in razvajanje.

Želite izvedeti več o izdelkih Li Quandisa in kako lahko izboljšajo vašo intimno nego? Obiščite njihovo uradno spletno stran in odkrijte celotno ponudbo.

Obiščite Li Quandisa