Skoči na vsebino
Domov » Kakšna je razlika med Lily Cup Classic in Lily Cup One?

Kakšna je razlika med Lily Cup Classic in Lily Cup One?

Kakšna je razlika med Lily Cup Classic in Lily Cup One

Kakšna je razlika med Lily Cup Classic in Lily Cup One
Iščete novo (ali prvo?) menstrualno skodelico? Morda se sprašujete, ali bi se odločile za Lily Cup Classic ali Lily Cup One. Obe sta odlični menstrualni skodelici, ki bosta zmanjšali ekološki odtis, medtem ko boste ve ure in ure brezskrbne. Če želite izbrati popolno menstrualno skodelico za vaše udobje, potrebujete ustrezne informacije. Berite spodaj, saj obe nista enako primerne za vaše telo!

Lily Cup Classic

Kaj je:
Lily Cup Classic je prva menstrualna skodelica iz Intiminine kolekcije menstrualnih skodelic. Ima gladke in mehke stranice za odlično prileganje in zaščitni rob za odstranjevanje brez nereda. Ima tudi oprijemljiv pecelj, ki omogoča lažje odstranjevanje.

Komu je namenjena:
Lily Cup Classic je na voljo v dveh velikostih, zato ustreza mnogim! Velikost A je visoka 40 mm in zadrži 25 ml tekočine. Velikost B je nekoliko višja in zadrži tudi malenkost več tekočine. Pri testiranju smo ugotovili, da so ženske, ki so bile noseče in so rodile po naravni poti ali tiste, ki imajo v osnovi šibkejše medenično dno s to skodelico pogosto bolj varne.

Lily Cup Classic odlična menstrualna skodelica za ženske z zelo visokim materničnim vratom in / ali zelo močnimi menstruacijami.

Lily Cup One

Kaj je:
Edinstvena, mehurčasta skodelica Lily Cup One ima tanek dizajn, ki je bolj primeren za anatomsko manjše nožnice, vendar s svojo zasnovo ohranja kapaciteto skodelice. Lily Cup One ima trši rob kot katera koli druga menstrualna skodelica, kar olajša razpiranje, ko je skodelica vstavljena.

Komu je namenjena:
Lily Cup One je namenjen ženskam, ki so se komaj začele srečevati z menstruacijo ali na novo preidejo z blazinic in tamponov na skodelice. Ima nekaj edinstvenih funkcij, zasnovanih posebej za začetnice!

S svojo edinstveno obliko in enostavnim razpiranjem bo prepričala tudi tiste, ki ste že izkušene na področju menstrualnih skodelic. Lily Cup One je najmanjša skodelica iz Intiminine kolekcije skodelic, vendar ima še vedno impresivno prostornino 20 ml (20 ml – ali enako kot 2 običajna tampona).