Skoči na vsebino
Domov » Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti

Vaša zasebnost kot obiskovalca digitalne platforme kapsula.si je za nas ključnega pomena. V tej izjavi o varstvu zasebnosti razkrivamo, katere vrste osebnih informacij zbiramo na kapsula.si in kako jih uporabljamo.

Dnevniške datoteke:

Kot mnoge spletne strani, tudi kapsula.si zbira podatke preko dnevniških datotek. Te vključujejo IP naslove, vrsto brskalnika, internetnega ponudnika, časovne žige, ter informacije o navigaciji strani in klikih. Ti podatki služijo za analizo trendov, upravljanje strani in zbiranje demografskih informacij. IP naslovi in drugi podatki niso povezani z informacijami, ki bi omogočale osebno identifikacijo.

Piškotki:

kapsula.si uporablja piškotke za shranjevanje informacij o obiskovalčevih preferencah in zgodovini brskanja, s čimer prilagajamo vsebino uporabnikovim potrebam.

DoubleClick DART Piškotki:

Za prikazovanje oglasov na kapsula.si uporabljamo Google DART piškotke, ki omogočajo prikazovanje ciljno usmerjenih oglasov glede na vaš obisk kapsula.si in drugih strani. Google kot zunanji ponudnik uporablja te piškotke. Več o tem in kako onemogočiti te piškotke, najdete na Googlovi spletni strani o zasebnosti in oglasih.

Oglaševalski partnerji:

Nekateri naši oglaševalski partnerji, vključno z Google Adsense, Iprom, Teeds in Linker, lahko uporabljajo piškotke na naši strani.

Tehnologija oglaševalskih mrež:

Oglaševalske mreže in tretje stranke, ki prikazujejo oglase na kapsula.si, lahko uporabljajo različne tehnologije (kot so piškotki, JavaScript, Web Beacons) za merjenje učinkovitosti oglasov in personalizacijo prikazanih oglasov. kapsula.si nima dostopa ali nadzora nad temi piškotki, ki jih uporabljajo oglaševalske mreže.

Nastavitve Piškotkov:

Če želite omejiti uporabo piškotkov, lahko to nastavite v vašem brskalniku. Več informacij o tem najdete na uradni spletni strani vašega brskalnika.